Składniki:
- 3 jajka
- 3 parówki
- sól
- pieprz
- olej
W każdy owal wbijamy po jednym jajku. Całość doprawiamy solą i pieprzem.
Smażymy pod przykryciem na małym ogniu aż białko się całkowicie zetnie.
Podajemy z warzywamy i szklanką soku Tymbark.
Smacznego ;)
lubie i często robię, spinam parówkę w kształt serca pychotka
OdpowiedzUsuńZapraszam do konkursu, nie trzeba gotować, http://piernikowa-chata.blogspot.com/2014/03/ksiazkowy-konkurs-smaczna-polska-magdy.html
Często robię też w papryce, spróbuj ;)
UsuńZa super bloga zgłaszam nominację do Lieber Blog Award :) Gratulacje, szczegóły tutaj: http://jakipiernik.blogspot.com/2014/03/liebster-blog-award.html
OdpowiedzUsuńDziękuję ;)
Usuńwygląda smacznie, jadłabym :D
OdpowiedzUsuńDziękuję ;)
Usuń